Welkom op de website van Muziekvereniging Venhuizen

Hier kunt alle informatie vinden over onze vereniging. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen of via info@mvvenhuizen.nl.

PROJECTORKEST DRECHTERLAND!

De drie fanfareorkesten; Ons Genoegen uit Wijdenes, Dr. Nuijens uit Hoogkarspel en Muziekvereniging Venhuizen hebben de handen ineen geslagen om op zaterdagavond 25 mei een gezamenlijk concert te geven in Sporthal de Sluis in Hoogkarspel.

Kaarten zijn te koop via het Ticketkantoor. Mocht u niet in de gelegenheid zijn via het internet kaarten te kopen: Vraag het dan aan de leden van de verenigingen, zij zullen het graag voor u regelen! Anders kunt u bellen met Tina Dudink: 06 – 19 12 91 21 of mailen naar event@mvvenhuizen.nl.

Aanvang 20:00 uur, deuren open 19:30

Sporthal De Sluis Sluisweg 2, 1616 RT Hoogkarspel

Entree €15,- per persoon, kinderen t/m 16 jaar €5,-

(exclusief €0.80 administratiekosten)

Kaartverkoop:  www.ticketkantoor.nl/shop/POD

SponsorKliks

Wist u dat…. U via SponsorKliks onze vereniging kan sponsoren zonder dat het u een cent extra kost!?!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en MVV ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van dat aankoopbedrag gaat dan ook naar MVV! En nogmaals, het kost u echt helemaal niets extra!!

Sponsorkliks MVV