Muzieklessen

Waarom biedt MVV muzieklessen?

Het doel is om op een laagdrempelige manier te voorzien in de behoefte aan muziekonderwijs voor huidige en potentiële nieuwe leden van de Slagwerkgroep en de Fanfare van Muziekvereniging Venhuizen, tegen een acceptabele prijs.

De doelgroep

De belangrijkste doelgroep bestaat uit inwoners van Hem en Venhuizen die graag in verenigingsverband een instrument willen leren bespelen.
De opleiding is in eerste instantie opgezet voor jongeren vanaf 9 jaar, echter steeds meer volwassenen weten hun weg naar de Muziekvereniging te vinden.
De afgelopen jaren hebben we regelmatig oud-leden van DWS of Amicitia kunnen verwelkomen of hebben mensen zich aangemeld die vroeger een instrument bespeelden en nu de muzikale draad weer wilden oppakken.

Nieuwsgierig?

U bent uiteraard altijd welkom om tijdens een repetitieavond – natuurlijk geheel vrijblijvend – sfeer te komen proeven! We repeteren op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 in Dorpshuis ’t Centrum in Venhuizen.

Inschrijven

U kunt het inschrijfformulier via deze link downloaden. Als u nog vragen hebt, kunt u een mailtje met uw gegevens te sturen naar info@mvvenhuizen.nl