Links

Muziek

Er zijn vele websites die we tegenkomen op internet. Wanneer we een goede website vinden plaatsen we het hier om jullie er ook van te laten genieten. Als je zelf een interessante website weet om te delen laat het ons weten en dan plaatsen wij deze erbij.

KNFM  

De Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM) is een belangenorganisatie voor amateurmuziekverenigingen in de sector blaas- en slagwerkmuziek, show, majorette, twirl en color guard.

Sint Caecilia (Lutjebroek)  

De website van muziekvereniging Sint-Caecilia Lutjebroek!

St. Caecilia Zwaag  

St. Caecilia Zwaag is een actieve en enthousiaste vereniging met zo’n 45 leden die in 2014 haar honderdste verjaardag viert

Fanfare startpagina  

De Fanfarepagina geeft samen met de Harmoniepagina en haar kleindochters een totaal overzicht van alle Fanfare en Harmoniemuziek in Nederland.

Muziekvereniging “Dr. Nuijens”  

“Dr. Nuijens” uit Westwoud/Hoogkarspel is een actieve en enthousiaste muziekvereniging met bijna 100 leden.

Instrumenten

Hier staan interessante verwijzingen naar websites over instrumenten.

Instrumenten Web  

Op deze site kun je informatie vinden over ongeveer 250 muziekinstrumenten. Niet alleen instrumenten die tegenwoordig gebruikt worden, maar ook instrumenten van vroeger.

Muziekhandel Van der Glas  

De nieuwe webshop van muziekhandel Van der Glas, de grootste speciaalzaak voor blaas- en slaginstrumenten van Noord Nederland!

Acties

Hier vind je meer over acties waaraan de vereniging deelneemt.

Bijvoorbeeld de Grote Clubactie.

De Grote Clubactie  

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Door de aanschaf van loten steun je het Nederlandse verenigingsleven. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen! Maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar de club waarvan je de loten hebt gekocht.