Jeugduitje Bowlen

Op zaterdag 23 maart gingen we gezellig met de jeugd van MVV bowlen in de bowlingbaan van Venhuizen. Er waren 17 leerlingen aanwezig en daarnaast een aantal volwassenen om het geheel te begeleiden. Na een verhitte strijd bekeek Peter Lameris wie de winnaars waren van deze middag… De rest genoot ondertussen van een welverdiend patatje met een snack. De 1e prijs bij de jongens ging wederom naar Juul de Boer. Alleen vorig jaar had iemand anders de eerste prijs maar de jaren daarvoor wist hij ook deze eerste prijs te bemachtigen. Bij de meisjes bleek Amber Kunne een groot bowlingtalent en bij de volwassenen ging Ron Timmerman er met de 1e prijs van door. Al willen sommigen beweren dat dat alleen komt doordat het bumperbowlen was, anders had hij het dik verloren. We zullen het nooit weten maar deze middag heeft hij op zijn naam mogen schrijven.