Opening Valken en Sinterklaas

Zaterdag 16 november heeft MVV een serenade/optreden gegeven bij de opening van het nieuwe Valken clubhuis/kantine/kleedruimtes.

Zondag 17 november heeft MVV Sinterklaas weer binnengehaald in het dorp.

Zaterdag 16 november :

Serenade/optreden bij de opening van het nieuwe Valken clubhuis/kantine/kleedruimtes. Vanaf de parkeerplaats bij sporthal ‘de Banne’ vertrokken we 15:15h marcherend 2 aan 2 naar het nieuwe onderkomen van de Valken. Aangezien het maar om ± 200 meter ging, hebben we de slagwerkgroep niet mee gevraagd voor dit optreden. De publieke belangstelling was groot voor de opening, van het nieuwe, en afsluiting van het oude gebouw. Ter plaatse hebben we nog 2 marsjes gespeeld tussen de toespraken en officiële handelingen door. Nadat het publiek toegang kreeg tot het nieuwe complex marcheerden wij weer richting parkeerplaats. Ook nog leuk om te weten: onze leden Anne, Amber, Desi en Leon liepen voor het eerst mee. Zij deden het uitstekend!

Zondag 17 november :

Sinterklaas kwam weer in de gemeente en vroeg om een muzikale intocht. Vanaf de PKN-kerk werden we met ons bekende vervoer naar busmaatschappij Alphatours gebracht. Daar moesten we even op de Sint en zijn gevolg wachten tot de optocht kon beginnen. Het was gelukkig zacht winter weer, dus goed te doen. Bij het Dorpshuis was de eerste stop voor de goed heiligman. Daar was het voor MVV tijd voor koffie met allerlei lekkers wat zoal uit de zak van zwarte Piet kwam. Nadat de in grote mate toegestroomde kinderen hun eerste kennismaking met de Sint hadden gehad, werd het weer tijd om de reis te vervolgen. Einddoel, de PKN-kerk, was ook vol met kinderen uit de omgeving. Voor MVV zat het erop, maar de Sint en zijn knechten hadden het nog even druk.