Concert 2017

Nog even een terugblik op een geweldig concert. Het thema was vrienden en dit was aan de aankleding van de zaal en in de muziek goed terug te zien. Plus dat de zaal gezellig gevuld was met heel veel muziekvrienden.

De avond werd geopend door de Slagwerkgroep met het nummer Yellow Q. Uiteraard zou de Slagwerkgroep de Slagwerkgroep niet zijn als ze niet ook een stukje entertainment in hun programma hadden opgenomen. Zij lieten zien dat je met een aantal klompenvrienden een gezellig deuntje kunt dansen.

Hierna kwamen de MBV leerlingen welke met behulp van boomwhackers het liedje Kortjakje konden laten horen. Ondanks dat ze nog maar pas op de bugel waren begonnen, lieten ze horen dat ze daar al best geluid uit konden krijgen. Music4All liet zien dat je na wat jaren ervaring ook leuk samen kunt spelen.

Voor de pauze werden de jubilarissen Kim Pronk (12½ jaar), Peter Lameris (12½ jaar) en Lida van der Kamp (40 jaar) gehuldigd door voorzitter Aart van Beek.

Na de pauze vervolgde de Fanfare het programma met Olympic spirits. Naast een mooie concertmars Friendship waren er ook de bekendere nummers als Beauty and the Beast en Can’t take my eyes off you.

De avond werd afgesloten door de Slagwerkgroep en Fanfare samen met het nummer Everybody needs somebody. Deze werd gedirigeerd door een heuse Blues Brother!

Al met al een zeer geslaagde avond met een gezellige sfeer en nog een leuke nazit tot in de kleine uurtjes.