Muziekvereniging Venhuizen gaat terug in de tijd

Op zaterdag 2 maart as. geeft Muziekvereniging Venhuizen haar jaarlijkse winterconcert een nostalgisch tintje. 2013 is een jubileumjaar voor de vereniging; het is alweer 20 jaar geleden dat Amicitia en DWS besloten te fuseren. Deze avond wordt een ‘memory lane’ langs de 20 mooiste stukken die de 3 orkesten – de fanfare, het leerlingenorkest en de slagwerkgroep – tot nu toe gespeeld hebben. Denk aan stukken als Pirates of the Carribean, Back to Bozzio en de Deep Purple Medley! Ook de presentatoren van de concerten in de afgelopen 20 jaar zullen van zich laten horen om mooie tijden te herinneren. Kortom, dit wordt een prachtige avond die je niet wilt missen! Het concert begint om 20.00 in Dorpshuis ’t Centrum in Venhuizen, 5 euro entree, vrij entree voor donateurs.