Nieuwe instrumenten voor de Fanfare

De vereniging heeft 4 nieuwe instrumenten kunnen aanschaffen dankzij enkele geldverstrekkers. Het betreft 2 tenortrombones voor José Zeldenthuis en Koos Pronk, en een bastrombone voor Johan van der Goes. Johan speelde ook tenortrombone, maar omdat het zo’n mooie toevoeging is in het geluid van het hele orkest, heeft Johan besloten om over te stappen op de bastrombone. Daarnaast mag Martijn Pronk zich voortaan uitleven op een prachtig klinkende vibrafoon, een welkome toevoeging tijdens de verschillende concertstukken waarin vaak een partij voor vibrafoon geschreven is.

De vereniging is zeer trots en dankbaar dat zij deze nieuwe instrumenten heeft kunnen aanschaffen, maar dit was niet mogelijk geweest zonder de bijdrage van de VSB bank, het Zuster Schoenmakerfonds, Coöperatiefonds Rabobank, Gemeente Drechterland, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord Holland en natuurlijk niet te vergeten de donateurs!