Voorspeelmiddag 2014

10 mei hield MVV een voorspeelmiddag voor alle toppers van MVV in opleiding. Ruud opende als nieuwe jeugdcoördinator deze middag. We begonnen met de MBV leerlingen Elsemieke, Renske, Thiya en Esther. Zij lieten met de blokfluit horen wat je in 15 lessen al allemaal kan. Leon liet vervolgens het mooie geluid van de hoorn horen en vertelde nog een leuke anekdote bij een van zijn muziekstukken. Desi is net 2 weken met haar pols uit het gips maar liet deze middag geen verstek gaan en speelde goed. Klasse! Juul is net bezig voor A en wilde zelf graag iets op bongo’s doen. Na 2 lessen speelde hij het nieuwe stuk al foutloos! Amber liet vervolgens horen hoe mooi zij al op de bugel kan spelen. Annabelle speelde samen met haar vader. Zij op dwarsfluit en hij op gitaar. Dit laat maar weer zien dat muziek alle leeftijden met elkaar verbindt. Jos had met haar leerlingen op slagwerk een eigen stuk geschreven. Een echte naam was er nog niet voor maar ter plekke werd de naam het Esther-Ilse-Jos stuk bedacht. Een leuk stuk waar alle basisfiguren in terug kwamen. Anna sloot de middag af op alt sax. Zij speelt al wat langer en dan kun je horen dat de muziekstukken weer wat ingewikkelder worden maar ze voerde het prima uit. Het Leerlingenorkest sloot de middag af en liet daarmee horen hoe leuk het is om samen muziek te maken. Grote dank voor de toppers die deze middag hebben meegedaan!