Winterconcert 2014

Op zaterdag 15 maart 2014 heeft Muziekvereniging Venhuizen haar jaarlijkse Winterconcert uitgevoerd. Het thema was dit jaar ‘Bergen’, en dat was goed te merken aan de levensgrote koe, de ski’s, de racefiets en de bergen op het podium. Het publiek was weer massaal op het Dorpshuis afgekomen!

De slagwerkgroep speelde onder leiding van Ron Timmerman startte het concert met een gevarieerd repertoire. Met het nummer Comic Relief hadden zij ook nog de lachers op de hand.

Vervolgens lieten onze jonge talenten van Leerlingenorkest (onder leiding van Wendy Prins) zich van hun beste kant zien.

Wendy Prins is ook onze dirigente van de fanfare. Na de pauze liet zij het publiek een aantal uitdagende stukken horen. Alle nummer waren in het thema bergen, zoals The Highlands en River Deep Mountain High.

Dit jaar was extra bijzonder voor ons lid Gerard Dudink. Hij speelt dit jaar al 60 jaar mee met onze vereniging. Gerard is begonnen op de cornet, speelt inmiddels bugel en is de vaste ‘materiaalman’ van MVV. Hij is op het concert in het zonnetje gezet met een oorkonde, een speld en een mooie bos bloemen. Gerard, proficiat!