Concert 2017

Nog even een terugblik op een geweldig concert. Het thema was vrienden en dit was aan de aankleding van de zaal en in de muziek goed terug te zien. Plus dat de zaal gezellig gevuld was met heel veel muziekvrienden.

De avond werd geopend door de Slagwerkgroep met het nummer Yellow Q. Uiteraard zou de Slagwerkgroep de Slagwerkgroep niet zijn als ze niet ook een stukje entertainment in hun programma hadden opgenomen. Zij lieten zien dat je met een aantal klompenvrienden een gezellig deuntje kunt dansen.

Hierna kwamen de MBV leerlingen welke met behulp van boomwhackers het liedje Kortjakje konden laten horen. Ondanks dat ze nog maar pas op de bugel waren begonnen, lieten ze horen dat ze daar al best geluid uit konden krijgen. Music4All liet zien dat je na wat jaren ervaring ook leuk samen kunt spelen.

Voor de pauze werden de jubilarissen Kim Pronk (12½ jaar), Peter Lameris (12½ jaar) en Lida van der Kamp (40 jaar) gehuldigd door voorzitter Aart van Beek.

Na de pauze vervolgde de Fanfare het programma met Olympic spirits. Naast een mooie concertmars Friendship waren er ook de bekendere nummers als Beauty and the Beast en Can’t take my eyes off you.

De avond werd afgesloten door de Slagwerkgroep en Fanfare samen met het nummer Everybody needs somebody. Deze werd gedirigeerd door een heuse Blues Brother!

Al met al een zeer geslaagde avond met een gezellige sfeer en nog een leuke nazit tot in de kleine uurtjes.

Sponsorkliks

1. Ga naar www.sponsorkliks.com

2. Zoek bij wie wilt u sponseren? op de startpagina in het zoekveld Muziekvereniging Venhuizen of ga rechtstreeks naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5918

3. Klik hier op de winkel naar keuze waar je iets wilt kopen.

4. Plaats je bestelling en maak de bestelling af zoals de site het vraagt.

5. Meer hoef je niet te doen, de muziekvereniging krijgt nu automatisch een percentage over jouw besteedde bedrag. Lees meer

Slagwerk Concert 2014

Op 8 en 9 november heeft onze Slagwerkgroep samen met Percussion Ensemble Sint Caecilia Lutjebroek een concert gegeven. Beide dagen was de zaal strak uitverkocht. En terecht, het waren twee zeer geslaagde optredens!

Lees hier de lovende recensie.

Voorspeelmiddag 2014

10 mei hield MVV een voorspeelmiddag voor alle toppers van MVV in opleiding. Ruud opende als nieuwe jeugdcoördinator deze middag. We begonnen met de MBV leerlingen Elsemieke, Renske, Thiya en Esther. Zij lieten met de blokfluit horen wat je in 15 lessen al allemaal kan. Leon liet vervolgens het mooie geluid van de hoorn horen en vertelde nog een leuke anekdote bij een van zijn muziekstukken. Lees meer

Winterconcert 2014

Op zaterdag 15 maart 2014 heeft Muziekvereniging Venhuizen haar jaarlijkse Winterconcert uitgevoerd. Het thema was dit jaar ‘Bergen’, en dat was goed te merken aan de levensgrote koe, de ski’s, de racefiets en de bergen op het podium. Het publiek was weer massaal op het Dorpshuis afgekomen!

De slagwerkgroep speelde onder leiding van Ron Timmerman startte het concert met een gevarieerd repertoire. Lees meer

Goed het nieuwe jaar 2014 in!

Het leerlingenorkest heeft de eerste repetitie van 2014 er weer opzitten! Kijk hier voor de foto!

Lijkt het je leuk om ook mee te spelen? Neem dan eens contact met ons op!

Opening Valken en Sinterklaas

Zaterdag 16 november heeft MVV een serenade/optreden gegeven bij de opening van het nieuwe Valken clubhuis/kantine/kleedruimtes.

Zondag 17 november heeft MVV Sinterklaas weer binnengehaald in het dorp.

Zaterdag 16 november :

Serenade/optreden bij de opening van het nieuwe Valken clubhuis/kantine/kleedruimtes. Vanaf de parkeerplaats bij sporthal ‘de Banne’ vertrokken we 15:15h marcherend 2 aan 2 naar het nieuwe onderkomen van de Valken. Lees meer

Concert in Lucaskerk

Op zondag 28 oktober spelen we samen met het Driebankoor een prachtig concert in de Lucaskerk. De repetities zijn in volle gang, zoals u kunt zien in onze fotogalerij. Voor meer informatie, zie de Flyer.

Hemmeromloop 2012

De Hemmeromloop was best spannend want donkere wolken pakten zich boven ons samen en buienradar voorspelde dat er niet veel goeds in zat. We startten droog maar al snel brak de bui los. Voor het einde van de Hertog Willemweg was het weer droog, maar voor ons was het kwaad al geschied. De losse partijtjes van Wendy en Aart die op trompet invielen waren door de regen onbruikbaar geworden. Lees meer

Optreden Slagwerkgroep afscheidsreceptie wethouder

Na acht jaar de functie te hebben uitgeoefend als wethouder van de gemeente Drechterland gaat Luzette Wagenaar-Kroon een nieuwe uitdaging aan als burgemeester van de gemeente Waterland. De gemeente Drechterland heeft de Slagwerkgroep gevraagd om tijdens de receptie in het Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker een kort optreden te verzorgen. Met veel enthousiasme heeft de Slagwerkgroep een tweetal nummers gespeeld (Tune Up en Back to Bozzio). Lees meer